1- حساب بانکی به محض فوت صاحب حساب بسته می شود در صورتیکه در بیمه نامه عمرو پس انداز سرمایه بیمه نامه خیلی سریع و به موقع به بازماندگان بیمهشده درصورت فوت وی تقدیم میگردد.
2-حساب بانکی درصورت فوت صاحب حساب، نیازمند انحصار وراثت خواهد بود درصورتیکه در بیمه نامه عمر و پس انداز پس از فوت بیمهشده ، سرمایه بیمه نامه به ذینفعان بیمه نامه بدون نیاز به انحصار وراثت و ظرف ده روز پرداخت میشود.
3-موجودی حساب بانکی پس از کسر ۳۰% مالیات، به وراث پرداخت می شود در صورتیکه در بیمه نامه عمرو پس انداز کل سرمایه بیمه عمر مطابق ماده ۱۳۶ قانون مالیاتهای مستقیم ، معاف از مالیات میباشد4- نرخ سود بانکی برای دارندگان حساب بانکی ، هرساله براساس بخشنامه بانک مرکزی کاهش مییابد در صورتیکه در بیمه نامه عمرو پس انداز ، نرخ سود سالانه سرمایهگذاری تا مدت ۱۰ سال و حداقل ۱۰ % ، تضمینشده و کاهش نمییابد.
5-در حساب بانکی همیشه دشواریهای دریافت وام مثل دادن سند ملکی و ضامن معتبر و غیره وجود دارد در صورتیکه در بیمه نامه عمر و پس انداز برای دریافت وام تا سقف ۹۰% اندوخته ، نیازی به هیچگونه سند ملکی یا ضامنی نمیباشد.
6-در حساب بانکی ، بانک ، به ازکارافتادگی وام گیرنده و گرفتن جریمههای دیرکرد یا به اجرا گذاشتن وثیقههای وام ،هیچ گونه توجهی ندارد در صورتیکه در بیمه نامه عمر و پس انداز درصورت ازکارافتادگی دائم بیمه شده ، بیمه نسبت به پرداخت تمامی حقبیمه، پرداخت مستمری از کارافتادگی و پرداخت غرامت از کارافتادگی اقدام میکند.
7- در حساب بانکی ، بانک نسبت به پرداخت هزینههای درمان بیماریهای خاص و صعبالعلاج به صاحب حساب هیچ تعهدی ندارد در صورتیکه در بیمه نامه عمر و پس انداز درصورت بروز بیماریهای صعبالعلاج ، بیمه تا سقف. ۵۰ میلیون تومان ” هزینه های درمان را پرداخت میکند، بصورت بلاعوض و یکجا و مستقل از تعهدات بیمه گر اول.
8-در حساب بانکی ، بانک نسبت به فوت صاحب حساب هیچ گونه تعهداتی ندارد در صورتیکه در بیمه نامه عمرو پس انداز درصورت فوت بیمه شده براثر حادثه ، بیمه تا سقف ۴ برابر سرمایه فوت ، به بازماندگان فرد پرداخت میکند .
سرمایه گذاری در بانکها زمانی توجیه اقتصادی دارد که مبالغ بالا را به طور یکجا و به مدت زمان طولانی ( بدون حق برداشت ) در حساب نگاه داشته شود